nama dia kenpachi,tolong bg dia makan ye.. :)

kenpachi comel,bg dia mkn okay :)

Wednesday, March 30, 2011

excited

putih ohh putih,
bile laa aku nk jumpa kau ni,
da cukup lama da aku tunggu ni,
dah tak boleh tahan dah ni..
harap harap la everything gonna be smooth as well..
sigh*
-.-"

rather be a servant of the heaven then be the king of hell

Saturday, March 19, 2011

dah terlalu lama saya tinggalkan blog ni.
terasa mcm nk menulis balik.
last aku post kat blog ni bila hati aku da betol2 terikat.
ingatkan da tak nak da menulis ni.
tapi hati terpanggil untuk menulis balik.
a bit of awkward but this is i'd used to do.
so,welcome back writer..