nama dia kenpachi,tolong bg dia makan ye.. :)

kenpachi comel,bg dia mkn okay :)

Saturday, July 30, 2011

tolong!awek aku pontianak

seronok sungguh cerita ni.
sweet gilak :D
sape cakap loser tak boleh dapat awek lawa..
lawa gilak sazzy falak..
naseb baik dia da kahwin T_T
kalau single lagi,memang sure aku usha dia..hihihi
fyi,citer ni tak la bosan sangat,
gerenti kalau tgk citer ni sorang2,
bole senyum sendiri..hihi
jangan lupa tgk ye..
:)


Monday, July 25, 2011

bella adha :D





fullhouse

tunggu keadaan cool down dulu,
kelam kabut tak menjaminkan keputusan yang memuaskan,
yang penting,
aza aza fighting *buat muka serius*
<3


Sunday, July 24, 2011

ular

mungkin aku mimpi ular aritu,pasal hal ni nak jadi kot,
ntah la,org ckp mimpi ular ni ade kaitan dengan jodoh,
dalam mimpi tu,aku tembak ular tu,
tapi ular tu tak mati,
apa maksudnya?
pergi mampus dengan mimpi tu lahh,
yang penting aku sayang kau,
takkn ubah sampai aku mati.


nurul syuhadah

aku tak suka kau pura2 happy depan aku,
aku tahu kau tipu aku,
aku tak suka kau pendam dalam hati kau,
sebab aku tahu kau tengah tipu aku,
susah ke nak jujur dengan aku?
itu je permintaan aku,
mematikan diri bukan jalan penyelesaian,
mungkin sebab kau dan aku berjauhan camgini menyebabkan benda ni jadi,
kau jangan rasa tidak yakin dengan aku,
aku tahu kadang2 kau tak yakin dengan aku,
aku cuba jadi yang terbaik utk kau,
tapi kejujuran tu amat penting bagi aku,
kau tahu tak betapa beruntungnya aku dapat kau,
tak pernah org lain layan aku mcm kau layan aku,
aku sayang kt kau tp satu je aku minta,
tolong jujur dengan aku,
even kejujuran itu bole melukakan aku,


Tuesday, July 19, 2011

Monday, July 18, 2011