nama dia kenpachi,tolong bg dia makan ye.. :)

kenpachi comel,bg dia mkn okay :)

Friday, April 30, 2010

im afraid with my own shadow..
what goes around comes around..
wtf..~
i hate myself..
i cant believe you were the one..
you bring me up and tear me down..
like an old abandoned house..
and seriously i hate myself..
fuck..

happy anniversary~

semalam anniversary ktorg yg ke 4 bulan..
quiet and silent...
got nothing impression from you..
i've been waiting for sure..
but its okay..
maybe she forgot..
not a big deal..=)
happy anniversary shahrul..
may god bless you and her..
happiness and cheerfull all the rest of our life..
amin..=)

~your fav colour~=D

its not over

I was blown away. What could I say?
It all seemed to make sense.
You've taken away everything,
And I can't deal with that,
I try to see the good in life,
But good things in life are hard to find.
We'll blow it away, blow it away.
Can we make this something good?
Well, I'll try to do it right this time around.

Let's start over.
I'll try to do it right this time around.
It's not over,
'Cause a part of me is dead and in the ground.
This love is killing me,
But you're the only one.
It's not over…..

Taken all I could take,
And I cannot wait.
We're wasting too much time
Being strong, holding on.
Can't let it bring us down.
My life with you means everything,
So I won't give up that easily.
I'll blow it away, blow it away.
Can we make this something good?
'Cause it's all misunderstood.
Well, I'll try to do it right this time around.

We can't let this get away.
Let it out, let it out.
Don't get caught up in yourself.
let it out....


~love you~

Thursday, April 29, 2010

dreaming

i just woke up..
everyday im dreaming of you..
why??...
makes me feel miss you so much..aduh
be cool shahrul..
tuhan just nk uji kau je ni..relax2
hmm,what should i do?
is anybody out there,help me please...
selamat malam~

bored

such a boring day..
what im doing today:

9.40am=go to work
3.15pm=break(eating and sleeping)
4.30pm=end break(terlajak tido.haha)
7.00pm=back from work
7.35pm=waiting for my driver
7.50pm=home sweet home(haha)
8.00pm=taking a shower and wash my cloth..=(
9.00pm until now(12.12am)=online......

got nothing to do...~
b.o.r.e.d!!!!

Wednesday, April 28, 2010

dear,
last night im standing alone on the field,
seeing a full moon and stars,
they so beautifull,
beautifull as you are,
and wondering what you do,
and where you are,
so quiet between you and me,
no one want to push a button,
i know im the one who afraid with my own shadow,
but im the one also want to have you,
even i couldnt do it but i've still tryin',
and im not givin' up,
even you put me out from your picture,
for me,you are my biggest picture,
standing with me to thru this life,
just one thing i wish,
you and me standing beside each other,
feeling what yours and what i felt,
i just have keep fighting,
keep going and be strong,
because my life with you means everythings,
just think in what position am i,
and i realized im just the outsider,
been left in the middle of road,
very dark and got nothing to do,
im sitting and crying,
crying all over my life,
no one comes and get me up,
feel so cold and out of breath,
so painfull,
maybe this is my karma,
my path,
i need you,
i know what in your pure heart,
spread it out and make it out,
how long you want to keep it like that,
only god know how painfull this is,
so just cut the rope and make a move,
my door been open for so long,
waiting to catch your hand,
and live the life,
i'll make it like a walk to remember,
to make our life meaningfull and cheerfull,
im waiting for you right now,
but only god knows,
god know how much i love you..
the rest of my life...~~

Tuesday, April 27, 2010

off day

today off..
so..
makan+tido+online+dunhill+ps2+blogger+seeing stars+full cream milk=loser
just have to be patient..

i just love u..thats all..
even what happen to me before,i still love u..
even i have to risk my whole life to have u..
its gonna be u and its always all about u..
only u..
love u..
and miss u so much..= l
sedang lepak ngn amyy kt mbmb...

aku:tun,aku gindu le kt die..

amyy:eh,kau relax2 suda..org tu xde pn semak2 fkr psl kau,yg kau semak2 fkr psl die pehal laknat..

aku:aku ckp je,kau jgn le mara2 aku..

amyy:da brape kali aku bgthu kat kau?aku bukan ape shahrul,aku kesian tgk kau.org laen amek ksmpatan kt kau.

aku:da r bodo..xpyh ckp lg laa..

amyy:bnde ni psl prasaan ngok..kalo org tu da xsuke,buat ape kite nk pakse2..lg org tu nmpk kau ni da mcm ape mntk simpati kat die.kau relax2 suda.xpyh nk semak2.

aku:sial laa..kau nk thu?kdg2 aku bz kn diri aku pn aku bole ingt kt die..aku x mntk pn jd camtu tp bnde tu dtg sndiri tau x..kau sndiri tgk aku camne selame ni.sume org buat aku camni.

amyy:kau relax je.mybe belum sampai lg kot jodoh kau.kalo btol kau rase die jodoh kau,biar je dow tuhan tentukn.

aku:......=(

amyy:kdg2 kau terlalu ambik berat psl die smpai diri kau sndiri kau abaikn..aku rse better kau pntingkn diri kau dulu..up kn diri kau dulu.sape lg nk kesian kn diri kite kalo bukan kite sndiri.kau fkr la sndiri.syg,syg gak tp kdg2 kene fkrkn psl diri kite sndiri gak.

aku:aku tahu aku xbole nk pakse2 die tun,tp aku sndiri xfhm ngn pmpuan.ape yg dorg nk sbnrnye.ntah camne agaknye pmpuan bfkr.aku bukn nk ckp yg pmpuan ni bebal tp aku just xfhm ngn kmahuan dorg.

amyy:da r..so skang ni aku nk kau fkr kn diri kau..biar je die dulu..smpai satu tahap nnt die sndiri nmpk ape yg kau buat utk die selame ni.

aku:tu laa.aku tgu je tun skang ni..tu je yg aku bole buat..

amyy:kite stick ngn plan kite dulu.aku nk solek kau smart2.

aku:bodo je.aku plak byk duet.pakai pe yg aku mmpu je ngok.

amyy:xpe.slow2 le.laju2 nk g mne.

aku:bes tu tun,aku gindu dow kt die.kau msg le die tnye die kat mne.aku nk msg die tp kdg2 mcm nk xnk je die rply msg aku.aduh.

amyy:aku da xthu dow nk ckp pe kat kau.semak aku tgk.org tu ntah ade ntah tak fkr kn kau.kau plak mcm mntk simpati ni pehal..

aku:....................xde bnde r.da jom r blek.


pastu aku ngn amyy blah dr ctu.die anta aku blek uma.semak sial pale aku.~
hapy bufday to : zaimi bin jantan
kau kawan baek aku smpai mati..
moga kau pnjang umo and murah rezeki..
may god bless u..

Monday, April 26, 2010

im missing you..
i want you so badly..
and my only biggest wish..
dear god....
its me shahrul,help me...

Sunday, April 25, 2010

aku rindukan kau fara..
aku tak bole nk tahan lagi....hmm
=,(

hoping and praying

are we still have a chance?
are we meant to be together?
are we ready?
am i your soulmate?
am i can get you back?
am i not good enough?
am i so typical for u?..
am i over react?

so much questions running in my head..
so confused..
only god can decide all of this..
only i can do just hoping and praying..

praying that we can back like always before..
when the sweetest moment we had been together..
oh,so miss that moment..
dear god......
bring her come back to my life..
the only one that i loved..
only her can makes me smile again..
i need u right now..
please...

im waiting for u..~
merah syg kuning....

Saturday, April 24, 2010

sky+wind+air+star+milk=peacefull

nothing to say today..
unspoken..
just listen to the wind this night..
seeing a shooting star.
with a picture of the loved one..
and drink a full cream milk..
of course the dutch..
spend my whole night seeing sky..
feel like the song still remain the same..~
just cheer with your life shahrul..
goodnight..

Friday, April 23, 2010

boys like girls - two is better than one

makes me feel so calm..

I remember what you wore on the first day

You came into my life and I thought,hey

You know this could be something

Cause everything you do and words you say

You know that it all takes my breath away

And now im left with nothing

So maybe its true

That I cant live without you

And maybe two is better than one

But theres so much time

To figure out the rest of my life

And you’ve already got me coming undone

And im thinking two is better than one

I remember every look upon your face

The way you roll your eyes,the way you say

You make it hard for breathing

Cause when I close my eyes amd drift away

I think of you and everythings okay

Im finally now believing

That’s maybe its true

That I cant live without you

And maybe two is better than one

But theres so much time

To figure out the of my life

And you’ve already got me coming undone

And im thinking two is better than one.





mimpi indah..
hoping tomorrow will be better than today..
waiting for miracle..
just being strong and holding on..

merah
syg kuning..

to ; nurul

kau sape nk bahase kn aku camtu skali.
kau ingt kau da cukup bagus kau nk skola kn aku camtu.
kau relax2 suda.
pandang diri sendiri la weh before kau nk cakap aku camtu.
aku thu aku bodo,xreti nk terima hakikat,otak sempit,suke cari salah org laen.
ape lagi kau nk ckp pasal aku.
kau nk ckp aku camtu tp kau sendiri lagi mcm sial.
kau cermin le diri kau dulu.
xpayah kau nk ckp byk2 ngn aku.
kau sendiri xbole nk dgr pndangn org lain.
then,kau nk expect org lain nk dgr ckp kau.
g mampos la bodo.
dari dulu aku da prasan kau pnye perangai laa.
lepas ni g mampos aku nk bckp ngn org bangang mcm kau ni.
ckp x pakai otak.bodo mcm periuk nasi.~
pernah plak aku kacau hidup kau laknat.
jgn kau nk judge life aku.
blahh...~wtf

mood : waiting

keep waiting n waiting...~

Thursday, April 22, 2010

merah sayang kuning..

malam

aku harap aku mimpi kau malam ni..
=)

oh shahrul

life oh life...
first thing first..
nk gemok kn badan dulu.
da ramai sgt tegur aku kurus.
kalo jmpe dorg je msti...
'ko isap batu eh skang?'..
mcm sundal je bunyinye..
pelan2 kayuh shahrul..
ape yg kau plan dlm hidup kau kene buat slow2.
ikut gerak hati kau.
just keep wondering what she do every second..aduh
kenape lah kau slalu t'ingat kat si yellow ni..
oh gosh,i miss her so much..
somebody help me.....................

Wednesday, April 21, 2010

selamat pagi~
feeling better now.=)
maybe its true what people says.
its not now but someday.
i hold with that word.
just have to wait and being strong.
being strong to move on for tomorrow.
taking my life seriously after this.
love,money,happiness and faith.
my objective.

red love yellow..
the answer

i feel so happy if than your answer
that all i wanna know.
thanks coz answered my question.
i very appreciate.
if god say 'YES' to us,you belong with me someday.
and i'll wait for that moment.
the moment of my happiness.
i love u and yes i do..
love u kuning..~
merah rindu kuning....

Tuesday, April 20, 2010

I remember what you wore on the first day

and still remember at the first time you smile at me

You came into my life and I thought,hey

You know this could be something..


Cause everything you do and words you say

You know that it all takes my breath away

And now im left with nothing..


But theres so much time

To figure out the rest of my life

And you’ve already got me coming undone

And im thinking two is better than one

I remember every look upon your face

The way you roll your eyes,the way you say

the way you smile,the way you touch me

You make it hard for breathing


That’s maybe its true

That I cant live without you

And maybe two is better than one....


i miss u



things changed.
i know that but is it true?
just answer my question.
im i still in your heart *a*a?
i just need a answer from your pure heart dear..

Monday, April 19, 2010

dutch fullcream

byk2 air jual kat kdai uh tp ntah la nape aku amek susu.
susu DUCTHLADY FULLCREAM..
pecah record arini aku minum susu puteh.
satu kotak aku mnum.rse sedap tp pelik.
xde rse nk muntah langsung.
i miss u cik dutchlady.
after this i will drink your fav milk everyday.
only this i can make myself close to u..=,)

still?

i just want to know....

am i still in your heart?
just tell me for the truth..

what will i do if i cant be with you?
tell me where i will turn to,baby who will i be?
now that we are apart,am i still in your heart?
baby why dont your see that i need your here with me....=,(

Sunday, April 18, 2010

i have to admit.
i cant take it anymore..=,(
I REALLY2 MISS YOU SYG!!!!..
for truth,i cant keep this for any longer.
if we are apart,am i still in your heart syg?still?..
im tryin' my best to be a man and be strong.
oh god,i really cant do this.
i do love her.
please..

Wednesday, April 14, 2010

im LOST

im totally lost.dont know what to do.
just dead and gone.=,)
u are something not nothing.
try to be the best.
may god bless u.always be with u.no matter what.=,)

Tuesday, April 6, 2010

Saya cuma mengambil masa seminit untuk jatuh hati pada seseorang,
satu jam untuk menyukai seseorang,
satu hari untuk menyintai seseorang tetapi saya mengambil masa sepanjang hidup untuk melupakan seseorang....
Jangan melihat kepada kecantikan kerana ia akan lapuk ditelan usia,
jangan kejar kemewahan kerane ia akan susut ditelan masa. Apa yang kekal….?
hanyalah KECANTIKAN HATI seseorang....
Carilah seseorang yang bisa membuatkan anda tersenyum kerana ia cuma memerlukan sekuntum senyuman untuk mencerahkan hari yg suram.
Akan tiba satu ketika didalam kehidupan apabila anda teramat rindukan seseorang sehingga anda ingin menggapainya dari mimpi dan memeluknya dengan erat..
Mimpikan apa yang anda inginkan, pergilah ke mana-mana yg anda ingin tujui dan jadilah apa yg anda inginkan kerana anda hanya memiliki satu kehidupan dan satu peluang untuk melakukan semua perkara yang ingin anda lakukan.
" CINTA TAK AKAN DATANG KALAU X CARI "
Jangan simpan kata-kata cinta pada orang yang tersayang sehingga dia meninggal dunia lantaran akhirnya kamu terpaksa catatkan kata-kata cinta itu pada pusaranya..
Sebaliknya ucapkan kata-kata cinta yang tersimpan dibenakmu itu sekarang selagi ada hayatnya..
Cintailah seseorang itu atas dasar siapa dia sekarang dan bukan siapa dia sebelumnya..
Kisah silam tidak perlu diungkit lagi, kiranya kamu benar-benar mencintainya setulus hati.. Kadangkala kamu tidak menghargai orang yang mencintai kamu sepenuh hati, sehingga kamu kehilangannya..
Pada saat itu, tiada guna penyesalan karena perginya tanpa berkata lagi.
Hal yang menyedihkan dalam hidup adalah ketika kamu bertemu seseorang yang sangat berarti bagimu, hanya untuk menemukan bahwa pada akhirnya menjadi tidak berarti dan kamu harus membiarkannya pergi..
Hawa diciptakan dari rusuk Adam,
bukan dari kepala untuk dijunjung,
bukan dari kaki untuk dijadikan alas,
melainkan dari sisinya untuk dijadikan teman hidup,
dekat dihati untuk dicintai....


its too complex...

Thursday, April 1, 2010

my life miserible..
almost give up right now.
Ya Allah...