nama dia kenpachi,tolong bg dia makan ye.. :)

kenpachi comel,bg dia mkn okay :)

Thursday, September 29, 2011

Wednesday, September 28, 2011

Tuesday, September 27, 2011

counting !




dalam masa 62hari lagi,
i'll be the happiest guy on the planet (hoorah),
its now or never,
utk aku buktikan segala utk kau,
aku buat yang terbaik utk kau,
aku akan buat hati kau terbuka utk terima aku,
aku akan jaga kejujuran diri aku terhadap kau,
setiap masa.
im promise for our relationship.
may God bless us syg..


-___-"

cukup kuat instict dia.


dari hati

Oh Tuhan
Tolonglah diriku
Aku sungguh menginginkan dia
Utk mencintaiku
Dan mendampingiku
Di dalam hidupku ini

Oh Tuhan
Bukalah hatinya
Untuk melupakan kesalahanku
Yang telah menjadi duri
Di dalam hatinya
Dan melukai hatinya

Tolonglah
Dekat aku
Yang melukaimu
Aku ingin
Engkau tahu
Aku selalu cinta padamu

Aku telah menyesalinya semua..
:')




sick !

saket !
badan aku lemah.
nk berjalan pn tak larat.
kepala pening ibarat btg kayu tergantung kt kepala aku.
attention to nurse NURUL SYUHADAH,
i need you.
please..



Monday, September 26, 2011

perasan kejap !



ada macam david ngn victoria beckham tak? hee :)
(kulit aku same cerah mcm kulit dia)
*perasan*

forgiven

thanks syg
i love you so much ! :')

need you

sometimes when i'm saying i'm okay,i want you to look me in the eyes,hug me very tight and saying 'i know you are not okay' :')

Sunday, September 25, 2011

only hope :')




perfecionist



ingat lagi tak gambar ni,
mesti kau ingat kan,
aku tunjuk kat kau mase aku skype ngn kau kt office aku,
happy aku mase tu,
kau pun happy mase tu,
terima kasih sebab kau hargai diri aku yang serba serbi kurang,
aku thu aku bukannya handsome jika nak disepadankan dgn kau yg cukup perfect dimata aku,
tak kaya yang mampu memberikan kau kemewahan,
aku cuma ada kasih sayang yg aku curahkan pada kau,
itu je benda yang aku ada,
tolong la hargai kasih sayang aku yg tak seberapa,
for god sake,aku sedih yg teramat sedih sangat,
tak bole nak terangkan dgn kata2,
aku cuba utk tenangkan hati aku,
tenangkan jiwa aku,
tapi every single time aku ingatkan kau,
even tgh tido aku masih ingatkn kau,
keputusan kau mengubah seluruh hidup aku,
aku tunggu kau dgn penuh kesabaran.

penyesalan !

tiada apa2 perkataan yg bole aku katakn selain aku menyesal,
sakit,pedih hati aku ni tuhan je yang tahu,
kalau aku bole undurkan masa,
aku betolkan kesilapan aku,
aku manusia lemah yg penuh dgn kesilapan,
tolong jgn hukum aku sampai macam ni sekali,
sedih aku bila kau buang aku semudah tu,
aku anggap kau orang yg paling aku sayang,
tapi kau buang aku tanpa belas kasihan,
tanpa memberi aku peluang utk memperbaiki diri aku,
niat aku bukan utk permainkan perasaan kau,
niat aku untuk membahagiakan kau,
sumpah aku menyesal dgn perbuatan aku,
sumpah tp apa bole buat,
aku sentiasa dihukum tanpa memberi keadilan,
tuhan jela tempat aku meminta pertolongan,
tempat aku mencurahkan segala yang aku pendam,
segalanya,
aku harap kau fikir lah semasaknya,
aku tunggu dgn penuh kesabaran,
kau tanggungjawab aku,
aku tidak akan lepaskan tanggungjawab aku,
demi cinta dan kasih sayang aku terhadap diri kau.
terima kasih.