nama dia kenpachi,tolong bg dia makan ye.. :)

kenpachi comel,bg dia mkn okay :)

Tuesday, November 30, 2010

day 8

the words

1#ayat maki
-lahanat for sure :)

2#hey baby
-sbb hari2 nyanyi lagu pitbull - hey baby :)

3#selamat mlm
-diucapkan hari2 pada housemate :)

day 7

the memories

1#cinta pandang pertama
-a couple years ago.. lama punya citer.tak perlu lah citer ngn detail tapi one of my memories.

2#accident
-bukan langgar org or org langgar aku tapi aku langgar kambing.binatang yg paling bangang bile lintas jalan.mase tu otw balik dari pd.tempat kejadian di pengkalan balak.kete yg aku drive,savvy maut zaza.sampai skang aku tak berani naik kete dia.. -.-"

3#my life get so misery (very2)
-feel empty and i swear with the name of god,taknak jadi mcm tu lagi..jiwa ku terseksa aauuww :)

4#spend time with my friends
-hanging around,lepaking,kacau2 org,main maki2,tak mkn same2,share problems,g clubbing same2,mcm2 lagi lahh..

Monday, November 29, 2010

dilemma

should i go on with this?
or focus with my life?
org selalu kata,
kita merancang tapi tuhan yg tentukan,
aku tak tahu apa yg patut aku buat,
kalau aku tolak,
aku tak mungkin dapat memiliki,
kalau aku memiliki,
akan mengganggu tumpuan aku,
perancangan aku tidak akan menjadi,
YA ALLAH,
berikan lah hamba-MU ini petunjuk,
berikan lah aku jalan yg betul,
aku amat kecil di sisi-MU YA ALLAH..


need strenght right now....


Sunday, November 28, 2010

day 6

cant live without

1#my family
(for sure)
2#my friends
(tukang dengki masing2)
3#my gadjets
(like cocaine for me)
4#my lovely crumpler
(must have !
)
5#my wife
(future)

the list
(lambat upload)

Saturday, November 27, 2010

day 5

the addict

1#grenade - bruno mars
2#inilah cinta - akim
3#daughtry - its not over
4#ne yo -part of a list
5#wonder girls -nobody but you (acapella version)
6#ahmir - soul sister mix nothing on you


nk tambah satu lagi bole?hee
pitbull - hey baby :)

saket saket badan
someone help me please

Friday, November 26, 2010

day 4

phobia

1#water
(like river or pond,kind like that)
2#cockroach
3#drive zaza's car (savvy maut)
4#high places
5#psycho girl -.-"
6#scorpions and snakes
(fucking hate this shit)
7#when my nightmare comes

Thursday, November 25, 2010

day 3

annoy

1#si penipu
2#bila lappy hang
3#menunggu
4#douchbag guy
5#si poyo
6#si mulut gampang
7#a moron
8#when my plan didnt work out -.-"

painful

1. Bringing back the feelings you’ve learned to forget.

2. Reminiscing the good times.

3. Trying to hide what you really feel.

4. Loving someone who loves another.

5. Having a commitment with someone that you know wouldn’t last.

6. Shielding your heart to love somebody.

7. Loving the person too much.

8. Right love at the wrong moment.

9.Taking the risk to fall in love again.

Wednesday, November 24, 2010

hukum hukum cinta

1#cinta itu memberi
2#cinta itu mendengar
3#cinta itu berkorban
4#cinta itu tanggungjawab
5#cinta itu mendoakan
6#cinta itu memaafkan

if there someone can do all this?
hit me baby.. :)

day 2

rutine

1#listen the jazz music
2#smoking in the morning(breakfast)
3#bath for sure
4#facebook and blog
5#work as a designer EVERYDAY
6#sing my fav song
7#eat eat and eat :)
8#bergolek golek mcm tenggiling
9#watching tv
10#sleep like the sweetest cat in this world

(taylor swift - speak now)

lipas durjana

ni cerita bulan lepas
tapi baru sekarang aku update
masa tu tgh kemas office
maklum lah dpt bilik baru..aauuww :)
tgh kemas2 ni,lipas lalu kat kaki aku
da mcm org gile aku terlompat2
(sambil menjerit) -.-"
sume org pandang kat aku
aku cover lah,aku act cool je
padahal aku paling geli ngn lipas
makhluk paling durjana kt muka bumi ni
yg tak bole blah
bos aku sendiri mcm nk mamps gelakkn aku
kurg ajau le dia
mentang2 lah aku camgini
tapi aku tak kesah sbb aku cool beb.. HAHA !
tapi serius ohh aku benci lipas
kalo katak or cicak aku tak geli sgt
tapi lipas aku tak bole blah
so,korg pn patut geli jgk ngn lipas
dia tak comel mcm kucing :)
aku suka kucing HAHA(gedik)

Tuesday, November 23, 2010

day 1

1# i love red
2#Aaron Aziz is my icon
3#i have trust issue also

(sorry miss grenade,didnt mean to copy from you)
4#i love football (arsenal and real madrid)
5#i love calvin klein
6#no matter where i go,must bring my crumpler
7#marlboro soft pack the best :)
8#hate cockroach
9#number 1# fan of supernatural series
10#i am cute :)

p/s :miss grenade :)

being heartless

fray - heartless

im sorry for every single thing i've done..
never meant to do all this to you..
im just not good enough..
once again,im really2 sorry miss leonardo nam..

Monday, November 22, 2010

cik bom grenade

miss grenade,
kinda funny lahh you,
cant wait to hangout with you,
seriously i think bdk ni msok air,
and nice to know you(even tak brape kenal lagi)
:)

Thursday, November 18, 2010

feelings

aku pening,
kadang2 tak faham,
doubting dan confusing..

=,=

Tuesday, November 16, 2010

a list


1. myself
2.family
3.friends
4.my stuff and gadjets
5.girlfriend


lame day

hari yang membosankan..
bgon pagi siap2 g keje..
buat keje yang same hari2..
hari ni dekat sekotak aku smoke..
maybe pasal bosan kot..
haihh,ape nk buat ni..
facebook da bosan da..
hari2 hadap bende yg same je..
balik keje terus pack barang..
balik kg sbb bsok raya..
tahun ni aku kene beraye..
sbb tahun lepas aku kene keje time raye haji..
org siap2 g masjid,aku siap2 g keje..
even dpt cuti sehari je tapi msti kene balik jgk..
so,selamat hari raya haji..
:)

Saturday, November 13, 2010

video

by : gavin degraw

i wish..
i wish we have a great time together
thank you for a great date.
:) &

al-fatihah

pagi semlm aku terkejut bila dpt thu abg shamrin da meninggal dunia
aku mcm tak pcaya yg dia meninggal
sihat je aku tgk,tibe2 je dgr berita camgini :(
dia adalah satu sorg penyanyi fav aku
suara die is one in a million
skali die tarik lagu nafas kekasih
bole nangis lahh dgr suara dia
bagi aku,dia the legend sampai bila2
and dia jgk salah sorg mentor dlm hidup aku
tetap dia dlm hati aku
so,mari lahh kita sedekah kn al-fatihah kepadanya
moga rohnya di letakkan di kalangan org2 yg beriman
al-fatihah~~

p/s : no one can replace him in this world

its been awhile

its been awhile im not seeing you,
but finally we meet again,
chillin' around and grab something to eat,
mcm2 benda nk cerita sbb da lame tak lepak,
byk benda aku terkejut tauu,
luaran aku je nmpk okayy mase kau ckp camgitu,
tapi dalam hati ni tuhan je yg tahu,
aku pn tak thu nk ckp ape mase tu,
wordless..
aku harap kau fkr ape yg kau da buat,
thanks for that night,
selagi aku mampu jaga kau,aku jaga..
tak pyh lahh nk enjoy sgt okay?
kalo kau tak syg kt org lain,kau syg lahh diri kau sndiri..
tu je yg aku mampu nk ckp..

p/s : aku jaga kau da mcm adik aku sendiri

Thursday, November 11, 2010


song for today - i dont wanna be by gavin degraw..
great song and superb voice..

Tuesday, November 9, 2010

beskal


malam tadi gedik2 nk maen basikal.
so aku pinjam lahh fixie pais.
mcm nk mampus aku ngayuh.
jantung aku rase mcm nk pecah.
sumpah penat,padahal round dalam taman je..
pagi td aku bgon tido,
kaki aku saket,tengkuk aku sengal,perut aku kejang.
eh,mcm2 lagi lahh..
lepas ni g jahanam aku nk maen beskal lagi..
sekse lahh camgini..haihh..
tulang aku pn saket ni haa..
awk,awk bole urutkan tak? hee :P
bole eyh? aauuwww.. HAHAHA
gedik..


idaman


saye mengidam awak lahh..
tapi bile lahh saye nk dapat awk kan..
bole sape2 belikan utk saye tak?
mengimol2 saye sampai mimpi awak tauu..
ouhh wahai ducati oii..
awak tunggu eyh..
nnt kite kuar jenjalan same2 tauu..
mengidam.. :(

the begins

tadika - da lama abes da
sekolah rendah - abes dgn penuh kejayaan..haha
sekolah menengah - slow tapi result yg bestt
kolej - grad dgn penuh bangga
kerjaya - still mencari cari yang terbaikk..
kebahagiaan - belum tiba lagi masa yang sesuai

keep searching the best scene in this life,
just go on and play my role,
happy?sometimes..
busy?always...
haha,live for my own life..
being whatever i wanted to..
most important,myself happy..

p/s : suka dgn liyana :)

Monday, November 8, 2010

falling and falling

style of your hair
shape of your eyes and your nose
guess who is she?

Sunday, November 7, 2010

silent

its raining outside..
its very a peacefull night tonight..
sgt2 relax malam ni..
tenang dan sunyi..
aku suka..
i can do whatever i want..
its very peace and calm...
i wish everyday just like today..
i just dont know..
kenapa aku rasa tenang sangat malam ni...
rasa super tenang..haha
hope malam ni i've get a wonderfull dreams.. :)
wink2 !!

Tuesday, November 2, 2010


you are the thunder and i is a lighting
aauuww..selena gomez ❤
love your hair so much..
(╯▽╰)

Monday, November 1, 2010

video

grenade - bruno mars
thanks for deleting me,
even i cant do that but you can,
thanks again,
feel better right.

p/s : daughtry : keep me close