nama dia kenpachi,tolong bg dia makan ye.. :)

kenpachi comel,bg dia mkn okay :)

Friday, June 11, 2010

-.-"

baru blek lepak...
maybe ni last aku lepak ngn kau..hmm
bile lagi nk lepak2 mcm td..
ntah laa,aduh...
berat aku tgk kau pergi td....
nape laa bnde2 camni jadi kat aku..
teringat plak mase dulu..
mase aku ngn kau...
im a happy man that time...
aku harap kau bahagia...
feelings?...
aku taknak tipu,still ade..
but ape je yg aku bole buat...
kalau syg tp tuhan tak benarkn camne?
still xkn jadi jgk kn...
so,biarlah tuhan yg tentukn jalan hidup aku...
aku terima pemergian kau...
tp tak mustahil utk aku dtg blek...
as a new person for you...
but is itnt too imposible?
arghh...
but i miss our moment...
like last day kau pergi tinggalkn aku..
5hb 6 2009..jam 12.43 pm..
last time i kissed your forehead...=,)
jam adidas n jam g shock as a witness mase tu...
even we not meant each other,we still friend right?
you are apart of my life...
miss you...~~~~~

No comments:

Post a Comment