nama dia kenpachi,tolong bg dia makan ye.. :)

kenpachi comel,bg dia mkn okay :)

Tuesday, January 11, 2011

kerja itu beramal

hari2 bekerja seperti perdana menteri
aku rasa aku keje lagi busy kot dari perdana menteri..haha
ingatkan awal2 tahun ni projek tak byk
rupa rupanya 3-4 kali ganda lagi banyak dari tahun lepas..
so,hari hari laa aku kerja mcm kuda hitam
tapi gaji paras tu je..tak naik2..haihh
mengharapkan bonus aku membuak2 laa tahun ni..haha (berangan)
so far aku bersyukur dgn kerja aku sekarang
alhamdulillah..semuanye okay..
tiada masalah setakat ini..
kene marah tu perkara biasa lah dalam bidang ni..
just live my life..
hari2 buat benda yg same tapi seronok..

p/s : bersyukur dengan apa yg kita ada

No comments:

Post a Comment