nama dia kenpachi,tolong bg dia makan ye.. :)

kenpachi comel,bg dia mkn okay :)

Tuesday, April 27, 2010

sedang lepak ngn amyy kt mbmb...

aku:tun,aku gindu le kt die..

amyy:eh,kau relax2 suda..org tu xde pn semak2 fkr psl kau,yg kau semak2 fkr psl die pehal laknat..

aku:aku ckp je,kau jgn le mara2 aku..

amyy:da brape kali aku bgthu kat kau?aku bukan ape shahrul,aku kesian tgk kau.org laen amek ksmpatan kt kau.

aku:da r bodo..xpyh ckp lg laa..

amyy:bnde ni psl prasaan ngok..kalo org tu da xsuke,buat ape kite nk pakse2..lg org tu nmpk kau ni da mcm ape mntk simpati kat die.kau relax2 suda.xpyh nk semak2.

aku:sial laa..kau nk thu?kdg2 aku bz kn diri aku pn aku bole ingt kt die..aku x mntk pn jd camtu tp bnde tu dtg sndiri tau x..kau sndiri tgk aku camne selame ni.sume org buat aku camni.

amyy:kau relax je.mybe belum sampai lg kot jodoh kau.kalo btol kau rase die jodoh kau,biar je dow tuhan tentukn.

aku:......=(

amyy:kdg2 kau terlalu ambik berat psl die smpai diri kau sndiri kau abaikn..aku rse better kau pntingkn diri kau dulu..up kn diri kau dulu.sape lg nk kesian kn diri kite kalo bukan kite sndiri.kau fkr la sndiri.syg,syg gak tp kdg2 kene fkrkn psl diri kite sndiri gak.

aku:aku tahu aku xbole nk pakse2 die tun,tp aku sndiri xfhm ngn pmpuan.ape yg dorg nk sbnrnye.ntah camne agaknye pmpuan bfkr.aku bukn nk ckp yg pmpuan ni bebal tp aku just xfhm ngn kmahuan dorg.

amyy:da r..so skang ni aku nk kau fkr kn diri kau..biar je die dulu..smpai satu tahap nnt die sndiri nmpk ape yg kau buat utk die selame ni.

aku:tu laa.aku tgu je tun skang ni..tu je yg aku bole buat..

amyy:kite stick ngn plan kite dulu.aku nk solek kau smart2.

aku:bodo je.aku plak byk duet.pakai pe yg aku mmpu je ngok.

amyy:xpe.slow2 le.laju2 nk g mne.

aku:bes tu tun,aku gindu dow kt die.kau msg le die tnye die kat mne.aku nk msg die tp kdg2 mcm nk xnk je die rply msg aku.aduh.

amyy:aku da xthu dow nk ckp pe kat kau.semak aku tgk.org tu ntah ade ntah tak fkr kn kau.kau plak mcm mntk simpati ni pehal..

aku:....................xde bnde r.da jom r blek.


pastu aku ngn amyy blah dr ctu.die anta aku blek uma.semak sial pale aku.~

1 comment: