nama dia kenpachi,tolong bg dia makan ye.. :)

kenpachi comel,bg dia mkn okay :)

Sunday, May 16, 2010

supernatural~

at last aku dpt gak collect sume episode supernatural..hee
fav tv series beb..serius teruja..
from season 1 to 5..
completely i have..=)..wink2!!
but ending citer ni agak mcm tergantung..
if ade season 6,memang aku download laa..haha
sam jatuh di tgh lucifer..
tp ape jadi kt michael?tak kn camtu je die mati..
tak kn dean tak buat pape utk cari sam..
so much questions...
aku gase memang ade season 6..so,tunggu jela..
fighting between michael and lucifer..
aku tfikir gak,mne g castiel..
sam ngn dean punye guardian..
hahahaha..teruja sial..yang teramat sgt..hahaha..hee~
yang penting aku suke dean winchester...terbaekk!
i guess the ending are not really the end...
line yg paling aku suke mase dean ckp camtu..hahaha
btw,sape2 yg minat ngn citer ni bgthu laa kalo korg nk hardcopy dari aku..
aku akan bg..for free..hee..~


to dian:kau memg manusia gyle..hahaha..nice to know u actually..=)

No comments:

Post a Comment